Onroerende goederen in de hele wereld

Over Bulgarije

+31 62 55 22 414
Willekeurige artikelen
Over Bulgarije

Bulgarije – een van de oudste landen van Europa, een land waarvan de ontwikkeling herhaaldelijk samenvalt met de geschiedenis van de wereldbeschaving.

Dit land met zijn gunstige geografische ligging, een goed-ontwikkelde toeristische infrastructuur en een bijzonder grote gastvrijheid heeft alles wat men kan wensen op het gebied van reis - en verblijfmogelijkheden.

Bulgarije ligt in de Balkan en heeft een langgerekte kust aan de Zwarte Zee met prachtige stranden, natuurlijke baaien en een schitterend landschap.

Ieder jaar stromen duizenden toeristen naar Bulgarije, niet alleen in de zomer om te ontspannen in de resorts en in de winter om te skien, maar ook om de  cultuur, tradities en de geschiedenis van dit mooie land te leren kennen in de verschillende traditionele steden van dit Balkanland.

De toeristen hebben verschillende mogelijkheden om te genieten van klimaat - en balneobehandelingen, zeilen, surfen, waterski, duiken, onderwatervissen, allerlei andere watersporten en bezigheden.

De laatste jaren heeft er ook in dit land een snelle economische groei plaats gehad en hoewel Bulgarije nog steeds een van de goedkoopste landen in de EU is begint de levensstandaard ook hier omhoog te gaan en kan men verwachten dat de prijzen gaan stijgen. Dit feit zorgt ervoor dat buitenlandse investeerders zeer alert zijn.

HELPEN
Verzoek, meer informatie
Hoogtepunten