Onroerende goederen in de hele wereld

Waar te kopen

+31 62 55 22 414
Willekeurige artikelen
Waar te kopen

Wij bieden u een groot aantal woningen te koop aan vlak bij de zee tegen prijzen die kopers en huurders zullen bevallen.  Woningen aan de kust voor wie van de zeelucht houdt en het geluid van de golven en de brede stranden. De prijzen van huizen aan het strand zijn het afgelopen jaar aanzienlijk gedaald waardoor dit een heel aantrekkelijke investering is geworden.

Sommige van de meest gewilde locaties aan zee te koop en te huur bevatten ook de resorts van Golden Sands, Sunny Beach, Sveti Vlas, St. Konstantin and Elena, de steden Varna en Bourgas, etc.

Investeren in een appartement, huis, villa of een vakantiehuis en een strand resort is een van de beste deals momenteel omdat u uw woning kunt verhuren gedurende het hoogseizoen en zo een goede opbrengst kun genereren.
Sunny Beach ligt ongeveer 35 km ten noorden van de stad Bourgas en bijna 90km ten zuiden van Varna. In Sunny Beach kunt u kiezen uit een keur van activiteiten en uitgaansmogelijkheden, alsmede alle mogelijke sporten en veel plezier en spelletjes voor de kinderen. Het resort is het grootste in Bulgarije en bevat meer dan  120 moderne en comfortabele hotels.
Het strand is meer dan 8 km lang and 60 m breed. Het zachte gouden  zand vormt duinen, dit wordt gezien als een uniek natuurverschijnsel. Sunny Beach resort is beloond met de Internationale Blauwe Vlag, dit garandeert dat de toeristen  mogen genieten van ecologisch schone stranden, water en lucht en bovendien van meer dan 1700 zonuren tussen Mei en Oktober.

St Vlas en prachtig resort, een schitterende combinatie van een mooie kust aan de voet van het Balkan gebergte. De natuurlijke condities – Bergen, bossen, zee en in het zuiden de berghellingen zijn uitermate gezond en geschikt voor een volledige ontspanning. De stranden van Saint Vlas zijn 1.5km lang en goed onderhouden. Het resort is  in een goede conditie en er zijn vele modern attracties, aqua parks en buitenzwembaden. Sveti Vlas is een rustig en charmant strand waar u een heerlijke zomervakantie kunt doorbrengen terwijl u zo vlakbij het feestcentrum van Sunny Beach bent. Saint Vlas isde ideale keuze voor familie vakanties, ontspanning en natuurlijk het feestgevoel!

Elenite is een vakantiecomplex, gelegen aan het strand, op de zuidelijke helling van het meest oostelijk deel van het Balkan Gebergte. Het resort is ligt in een prachtige baai vlakbij Kaap Emine, 4.5 kilometers van Sveti Vlas en 8.5 kilometers van Sunny Beach.

Nessebar is gelegen in het zuidoostelijk deel van Bulgarije. De stad is een van de meest gewilde toeristische bestemmingen vooral tijdens de zomer. De unieke combinatie van oude cultuur, een rijke historische erfenis, de moderne vormgeving van de Nieuwe Stad en de aantrekkingskracht van het resort Nessebar met zijn altijd levendige omgeving zullen een blijvende goede herinnering bij u achterlaten.
Nessebar werd aangemerkt als architecturaal en archaeologisch reservaat in 1958 en UNESCO verklaarde het prachtige strand resort tot een monument van cultureel werelderfgoed. Enkele bezienswaardigheden van in Nessebar zijn basilica uit de 6e eeuw, Turkse badhuizen, een windmolen en een deel van een fortificatie dat de stad omringde.

Obzor is gelegen aan de onderste heuvels van het Balkan Gebergte. Dankzij zijn  10km lange kustlijn en strand met prachtige condities voor strandtoerisme is  Obzor bekend geworden als een van Bulgarijes top zomer vakantiebestemmingen. Slechts 6km er vandaan ligt het dorp Byala  dat werd gesticht in de 3e eeuw voor Christus.

Tegenwoordig is het een combinatie van een traditioneel dorp en resort en bloeit mede dank zij zijn wijn industrie. De stad Byala is een kleine traditioneel Bulgaarse plaats, het is gelegen tussen Varna en Bourgas.

Ook populair is vastgoed in Varna,in het bijzonder voor mensen die er het hele jaar willen wonen of huren. Varna – niet alleen een belangrijk industrieel, economisch en cultureel centrum van Bulgarije maar ook zijn maritieme en toeristische hoofdstad. Varna – de tweede grootste stad van het land.

Het resort St. Constantine and Helen (het oudste in Bulgarije) blijft toch ook een van de favoriete plaatsen voor kopers – vanwege de nabijheid van Varna is het geschikt voor gebruik het hele jaar door, en dank zij de hete minerale bronnen ook voor gezondheids vakanties zowel in de zomer als in de winter. Deze regio is leider qua aantal transacties - 14% van alle verkopen langs de kust.
 

Sozopol is gelegen op 34 km ten zuiden van Bourgas op een small rotsachtig schiereiland, Sozopol is een van de oudste steden aan de Bulgaarse Zwarte Zee kust. Zijn strategische ligging gaf het de mogelijkheid de routes te beheersen van en naar de Zwarte Zee Thrace en het Stranja Gebergte, die rijk waren aan delfstoffen, daardoor kon men een actieve tussenpersoon zijn in de handel tussen de Atheense zeeverbonden, de Helleense staten in het Mediterrane gebied en  de Thracische unies. Zij pakten 11% van alle handelstransacties.

Golden sands ligt 17 km ten noorden van Varna. Het verdient de naam “de parel” van de Bulgaarse Zwarte Zeekust dank zij zijn unieke park, de frisse koelte van de bossen, het uitgestrekte  strand met fijn geel zand.  Het combineert een unieke rustige en schone zee, rijke begroeiing in een park van 8 000 ha en heilzame minerale bronnen. Het strand heeft een lengte van 3,5 km en is tot 100 m breed.

Golden Sands biedt uitstekende vakantie voorwaarden met veel vermaak, sport en gezelligheid.

Onze klanten kozen soms voor ander kleine plaatsen vlak bij de zee die geschikt zijn voor een ontspannen vakantie of bewoning. Bij voorbeeld Balchik, Pomerania, Acheloi Primorsko, Burgas, Tsarevo, Kiten, Ravda, Chernomorets en andere plaatsen. Maar men kan een ding met zekerheid stellen: Wat u ook zoekt, voor welk budget of voor welk doel u wilt kopen Dream Home zal u iets aanbieden in de beste regio’s en plaatsen aan de kust van Bulgarije!

 
 
Vergelijkbare artikelen
17/02/2016 Procedure voor de aankoop van vastgoed
1. De eerste en belangrijke stap voor de aankoop van vastgoed – de definitie van koop. Het is één ding of men vastgoed in Bulgarije koopt als belegging, of in het andere geval – voor  vakantie of om er permanent te wonen. Als men kiest voor een woning in Bulgarije moet men onthouden dat de vastgoe...
17/02/2016 Vastgoed prijzen
Vastgoed prijzen in Bulgarije zijn afhankelijk van de volgende factoren: Locatie: Afstand van de zee (1,2,3 of meer blokken), het aanzien van de regio of het resort, etc.   Kwaliteit van de bouw: materialen en  constructiestandaards.   Infrastructuur en  faciliteiten in het gebied: wel...
17/02/2016 Belastingen en Heffingen wanneer u onroerend goed koopt in Bulgarije
Bij het kopen en bezitten van onroerend goed in Bulgarije  hoort het betalen van betreffende belastingen precies zoals dat het geval is in ieder ander land. Als men een woning koopt in Bulgarije moet de koper zich er echter van bewust zijn dat men belasting moet betalen over zowel de aanschaf van het  p...
05/05/2016 Jaarlijkse eigendomsbelasting
Na de aankoop van een bezitting in Bulgarije moet de eigenaar jaarlijks onroerend -goedbelasting betalen. Er zijn gewoonlijk 2 soorten belasting te betalen:  onroerend- goedbelasting en vuilnis ophaal belasting die betaald worden aan de plaatselijke gemeente. Uiteraard zullen de eigenaren maandelijks hun wa...
17/02/2016 Huizen in eigendom
Bulgaria – an attractive tourist destination, with its beautiful nature and hospitable people. Bright sun, azure sea, magnificent beaches, and a large variety of summer and winter resorts.   Perhaps the most appealing feature of buying property in Bulgaria is the value for money aspect. Property p...
HELPEN
Verzoek, meer informatie
Hoogtepunten