Onroerende goederen in de hele wereld

Procedure voor de aankoop van vastgoed

+31 62 55 22 414
Willekeurige artikelen
Procedure voor de aankoop van vastgoed

buy a property

1. De eerste en belangrijke stap voor de aankoop van vastgoed – de definitie van koop. Het is één ding of men vastgoed in Bulgarije koopt als belegging, of in het andere geval – voor  vakantie of om er permanent te wonen.
Als men kiest voor een woning in Bulgarije moet men onthouden dat de vastgoed prijzen niet alleen afhankelijk zijn van de kwaliteit van het object zelf maar ook van de ligging van het perceel, omgeving, infrastructuur,  etc. De samenwerking van een klant met Dreamhome begint met een grondige bespreking van de doeleinden, de gewenste eigenschappen van het onroerend goed of de zaken, bij een investering de opbrengstverwachting, mogelijk noodzakelijke  leningen, etc.

Op onze site www.dreamhome-bg.co.nl bieden wij u een ruime keuze aan vastgoed, met omschrijvingen, foto’s , prijzen en ruimtelijke planning om de mogelijkheden te leren kennen die u zoekt, maar wij kunnen u niet alles in Bulgarije aanbieden! Als u zelfs op onze website geen passend aanbod kunt vinden, neem dan contact met ons op per telefoon, Skype of email, en wij gaan voor u op zoek naar de beste mogelijkheden. Al onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen dus kunt u er op vertrouwen.
 

2. Bezichtigingsreis
Door onze jarenlange werkervaring met klanten, is de firma "Dream Home" er van overtuigd dat de beste manier voor een klant om iets te kopen een rondreis is die zorgvuldig gepland en individueel georganiseerd wordt volgens de wensen en voorkeuren van de klant.
Wij bieden een vierdaags bezoek aan Bulgarije om kennis te maken met de verschillende soorten woningen en gebieden waar u een woning zou willen kopen. Dit zal u helpen u te orienteren en op ontdekking te gaan in een voor u vreemd land. Ons team regelt en organiseert de hele route waarbij u luxe appartementen en complexen aangeboden zullen worden.
Ons doel is u helpen uw meest geschikte bezitting in Bulgarije te kiezen door u een groot aantal opties te bieden zodat u de voor- en nadelen voor u en uw familie goed kunt afwegen.


3. Prodedure voor de aankoop van onroerend goed.
Nadat u uw keuze heeft gemaakt start de aankoop procedure. Deze omvat de volgende stappen:
  1. De gekozen eigendom moet gereserveerd worden en uit de verkoop genomen. Nadat de woning is geselecteerd moet de koper als regel een aanbetaling doen van 1,000-2,000 EUR pas dan zal de woning op de site worden aangemerkt als gereserveerd.
  2. Na voldoening van de aanbetaling wordt een voorlopige koopovereenkomst  met de eigenaar opgesteld die binnen  30 dagen getekend wordt. De overeenkomst legt de basis voorwaarden vast die later worden overgenomen in de Notariële Akte. Deze voorwaarden omvatten een omschrijving van de eigendom, de prijs, voorwaarden en termijnen van betaling, en voor woningen in aanbouw de termijn van voltooiing.
  3. Het opstellen van de Notariële Akte die beschouwd wordt als wettig document ter vaststelling van de eigendom van de bezitting wordt gedaan door de locale notaris in  tegenwoordigheid van de koper en de verkoper.
  4. De notaris certificeert de akte en zorgt voor inschrijving bij het Register. Ook dit wordt vastgelegd in de akte.
Vergelijkbare artikelen
17/02/2016 Vastgoed prijzen
Vastgoed prijzen in Bulgarije zijn afhankelijk van de volgende factoren: Locatie: Afstand van de zee (1,2,3 of meer blokken), het aanzien van de regio of het resort, etc.   Kwaliteit van de bouw: materialen en  constructiestandaards.   Infrastructuur en  faciliteiten in het gebied: wel...
17/02/2016 Belastingen en Heffingen wanneer u onroerend goed koopt in Bulgarije
Bij het kopen en bezitten van onroerend goed in Bulgarije  hoort het betalen van betreffende belastingen precies zoals dat het geval is in ieder ander land. Als men een woning koopt in Bulgarije moet de koper zich er echter van bewust zijn dat men belasting moet betalen over zowel de aanschaf van het  p...
05/05/2016 Jaarlijkse eigendomsbelasting
Na de aankoop van een bezitting in Bulgarije moet de eigenaar jaarlijks onroerend -goedbelasting betalen. Er zijn gewoonlijk 2 soorten belasting te betalen:  onroerend- goedbelasting en vuilnis ophaal belasting die betaald worden aan de plaatselijke gemeente. Uiteraard zullen de eigenaren maandelijks hun wa...
17/02/2016 Waar te kopen
Wij bieden u een groot aantal woningen te koop aan vlak bij de zee tegen prijzen die kopers en huurders zullen bevallen.  Woningen aan de kust voor wie van de zeelucht houdt en het geluid van de golven en de brede stranden. De prijzen van huizen aan het strand zijn het afgelopen jaar aanzienlijk gedaald waardo...
17/02/2016 Huizen in eigendom
Bulgaria – an attractive tourist destination, with its beautiful nature and hospitable people. Bright sun, azure sea, magnificent beaches, and a large variety of summer and winter resorts.   Perhaps the most appealing feature of buying property in Bulgaria is the value for money aspect. Property p...
HELPEN
Verzoek, meer informatie
Hoogtepunten